Medsystrar är en helt ideell stödgrupp som drivs av Madeleine Säljö tillsammans med några fler eldsjälar.

Allt vi skapar och gör drar vi själva från egen ficka vilket tyvärr kan bli tungt i perioder då vi alla emellanåt är sjukskrivna. Inget bidrag är för litet för att det ska betyda något och göra skillnad, allt stöd och hjälp uppskattas oerhört för tillsammans kan vi göra stor skillnad.

”En dröm och vision jag har haft sedan jag startade denna stödgrupp är att kunna samordna en medsystrar träff i mitten av landet minst en gång om året. Detta för att låta kvinnor mötas i verkligheten då vi idag stöttar varann och håller kontakten via webben. Denna vision är en sak som jag vet skulle betyda oerhört mycket för mina medsystrar. Vi har hållit ihop och stöttat varandra i många tunga perioder och år. Att då kunna samordna en fysisk träff med dessa kvinnor och att då kunna ge dom en äkta varm kram istället för kramar via webben vore enormt stort. Jag hoppas verkligen att jag kan förfylla denna dröm och vision en dag, skam den som ger sig. För mina medsystrar är så värda det. Dom är sanna krigare”
– Madeleine Säljö

Hur kan du hjälpa oss? / Har du något du vill dela med dig av för att hjälpa oss?

Det kan till exempel vara något du är bra på som du kan hjälpa oss med eller kanske något du skapar. Ett exempel är en tjej som kontaktat oss, hon är konstnär och som bestämt att sälja en av sina föremål där hon vill skänka intäkterna för hennes försäljning till förmån för Medsystrar. En annan kreativ medsyster skapar armband som hon sålt till förmån för Medsystrar – tack Sara. Kanske vill ditt företag sponsra oss?

Vad används pengarna vi får in till:

  • Starta upp och samordna träffar för kvinnor i Medsystrar då vi idag möts via webben

Vill du bidra kan du antingen använda dig av:

Medsystrar Swish på nummer: 0739-227087

Medsystrars SEB konto är 5694 034 126 9

 

Har du några frågor eller funderingar kring detta?

Kontakta Madeleine Säljö, mail: madde@medsystrar.se mobil: 0739-227087