Medsystrar kan stolt presentera ett ärofyllt sammarbete som vi nu gör genom vår Medsyster & Konstnär Sofia Linde. Hon har till vår allas ära skapat en jättefin teckning som hon vill donera till Medsystrars räkning. Hon kallar denna fina teckning Endo.

Nu kan du beställa en poster med denna fina teckning, den kostar bara 90 SEK och du gör din beställning via Sofia Linde Facebook så skickar hon dig ett ex, det är först till kvar och vi hoppas att ni alla som kan och har möjlighet att köpa den slår till.

Vem är Sofia Linde?
– Jag heter Sofia Linde och är konstnär, i huvudet, i köttet, i livet. Jag delar det gärna med Dig!
Konst ska ses av intresserade ögon, gärna många. Älska eller ogilla.

Jag är född i Örnsköldsvik i Västernorrland och bor nu strax norr om Göteborg. Jag jobbar med olika medier och uttryck. Jag kan med värme ta emot en beställning på ett varmt romantiskt blomsterarrangemang, så väl som en kontrastrik kantig abstrakt målning. Jag ser inget egenvärde i att bestämma sig för ett enda uttryck om man själv känner att man behärskar och tycker om att vältra sig i flera.

Mina kunder gör mig barnsligt glad. Jag är oerhört tacksam över alla beställningar jag får och för varje såld målning, poster eller bricka, utvecklas jag och mitt liv berikas.

På tok för många kvinnor runt om i världen lider av sjukdomen endometrios. I Sverige hjälper gruppen medsystrar många kvinnor att hålla kontakt med lika drabbade. Vi hjälper och stöttar varandra och jag tror att det är väldigt viktigt att man får veta att man inte är ensam om denna sjukdom. Jag hoppas att det kommer forskas så pass mycket om sjukdomen, så att vi alla kan få riktig hjälp någon dag.

För att visa min uppskattning till Madeleine Säljö, som visat sån positivt energi och sånt engagemang för oss kvinnor, vill jag att pengarna för postern ”Endo”, ska gå till Medsystrar, så att deras engagemang kan fortsätta.”

Ett stort tack till tryckeriet Prinfo Vårgårda Tryckeri AB för samarbetet.

Sofia Linde

www.sofialindeskonst.se

https://www.facebook.com/pages/Sofia-Lindes-Konst/589593667759875